Σύμβουλος

Αγαπητοί Γονείς και παιδιά,


Στο Γυμνάσιο μας, όπως και σε όλα τα Σχολεία της Μέσης Εκπαίδευσης λειτουργεί ο θεσμός της Υπηρεσίας Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Αγωγής, που έχει ως στόχο και σκοπό να βοηθήσει τον μαθητή:

• Να γνωρίσει καλύτερα τον εαυτό του, ώστε να αντιμετωπίσει θετικά τις προσωπικές του δυσκολίες,
• Να αναπτύξει δεξιότητες για να κάνει μια επιτυχημένη εκπαιδευτική και επαγγελματική επιλογή.

Η καθηγήτρια Συμβουλευτικής και Επαγγελματικής Αγωγής είναι η κ. Ελεάνα Σταύρου.
• Δέχεται σε συνέντευξη μαθητές/τριες και γονείς/ κηδεμόνες για συζήτηση με απόλυτη εχεμύθεια και εμπιστευτικότητα, με σκοπό την παροχή βοήθειας και στήριξης για την επίλυση προσωπικών, οικογενειακών και εκπαιδευτικών δυσκολιών.
• Παρέχει εκπαιδευτικές και επαγγελματικές πληροφορίες σε μαθητές, ώστε να διευκολυνθούν στην επιλογή της πιο κατάλληλης μετανυμνασιακής εκπαίδευσης και επαγγελματικής κατεύθυνσης.

Η Σύμβουλος θα δέχεται σε συνέντευξη μαθητές/τριες και γονείς, κηδεμόνες από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή, κατά τις ώρες λειτουργίας του σχολείου. Για διευκόλυνση, παρακαλούνται όλοι οι γονείς / κηδεμόνες να τηλεφωνούν πρώτα στο 22331777 και 2233077 (ζητώντας την Σύμβουλο) για διευθέτηση συνάντησης, για την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων.

Σας ευχαριστούμε εκ των  προτέρων για την συνεργασία σας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την YΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ (Υ.Σ.Ε.Α.) μπορείτε να επισκευτείτε την σελίδα του ΥΠΠ εδώ